24 Kasım öğretmen gününde başlattığımız “Eğitimi Dijital Yolculuğu” webinar serimiz "Apple Araçları ile Uzaktan Eğitim" temasıyla 1-5 Şubat 2021 tarihlerinde devam ediyor.


Apple teknolojileri ile yaratıcı, ilham verici yeni öğretme fikirleri edinmek ve uzaktan eğitimde daha etkileşimli dersler tasarlayabilmek için Eğitimin Dijital Yolculuğunda yerinizi alın!

Etkinliğe Katıl

ATIL
ÇELİK

Apple Seçkin Eğitimcisi

GÜNER
GÜLER

Apple Seçkin Eğitimcisi

HAKKI
ÖZKARAKAŞ

Apple Seçkin Eğitimcisi

NESLİHAN
ER AMUCE

Apple Profesyonel Öğrenim Uzman

NİHAN
ŞEHSUVAROĞLU

Apple Profesyonel Öğrenim Uzman

KURTULUŞ
TOPTAŞ

Apple Seçkin Eğitimcisi
Apple Profesyonel Öğrenim Uzmanı

SEZİN
FİNS

Apple Profesyonel Öğrenim Uzmanı

UĞUR
MERT

Apple Seçkin Eğitimcisi

1 ŞUBAT 2021


Apple Araçları ile Ders Tasarımları

Uğur MERT
Kurtuluş TOPTAŞ

Her öğrenci farklı yollarla öğrenir, farklı yerlerden ilham alır ve fikirlerini kendine özgü biçimlerde ifade eder. Eğitimcilerin ve yaratıcı profesyonellerin katkılarıyla tasarlanan Apple Herkes Kreatif İşler Yapabilir müfredatlarıyla öğrenciler yaratıcılıklarını açığa çıkarma fırsatları yakalıyor. Bu çalışmada katılımcılarımızla, Apple teknolojilerini ve her Apple cihazında ücretsiz sunulan uygulamaları kullanarak içerikler tasarlayacağız.

2 ŞUBAT 2021

Uzaktan Eğitimde Üretkenlik ve Yaratıcılık Uygulamaları ile Etkili Ders Tasarımı

Neslihan ER AMUCE
Nihan ŞEHSUVAROĞLU
Sezin FİNS

İçinde bulunduğumuz uzaktan eğitim süreci ile birlikte öğrencilerin motivasyonunu artırma ve derse aktif katılmalarını sağlama en önemli konuların başında gelmektedir. Bu doğrultuda öğretmenler teknolojinin sunduğu olanaklar sayesinde bu süreci bir fırsata dönüştürmektedir. Apple’ın sunmuş olduğu birçok farklı kategorideki uygulama ile öğrencilerin iletişim, işbirliği, üretkenlik ve yaratıcılıklarını destekleyecek materyaller hazırlayabilir, öğrencilerinize kendilerini etkili bir şekilde ifade edebilecekleri proje önerileri sunabilirsiniz. Bu oturumda Apple uygulamaları ile materyal ve etkinlik tasarımlarından sunulacak örnekleri deneyimleme şansı bulacaksınız.

3 ŞUBAT 2021

Apple Araçlarıyla Ortak Çalışma

Hakkı ÖZKARAKAŞ

Özellikle uzaktan eğitim sürecinde farklı disiplinlerin etkileşimde olduğu çalışmalarda planlama, ölçme değerlendirme ve ürün oluşturma süreçlerinde Numbers, Pages ve Keynote uygulamalarıyla ortak çalışma dokümanlarının nasıl başlatıldığını ve kullanıldığını deneyimleyecekleri bir çalıştay içeriği olacaktır. Katılımcılar çalıştay anında diğer katılımcılarla ortak çalışma dokümanında çalışarak içerik üretme şansı da yakalayacaklardır.

4 ŞUBAT 2021

Uzaktan Eğitimde Swift Playgrounds’la Kodlama Dersleri

Güner GÜLER
Kurtuluş TOPTAŞ

Kod yazmayı öğretirken yalnızca teknolojinin dilini öğretmiyorsunuz. Düşünmenin ve fikirlere hayat vermenin yeni yollarını da öğretiyorsunuz. İster yeni başlıyor olun ister öğrencilerinize kodlama sertifikası kazandırmaya hazır durumda olun, Swift Playgrounds size kodlamayı sınıfınıza taşımanızı kolaylaştıracak müfredatlar, araçlar ve uygulamalar sunuyor. Bu çalışmada katılımcılarımız, Apple Everyone Can Code müfredatı kapsamında uzaktan eğitimde K12 seviyesinde yürütülen kodlama derslerinde uygulayabilecekleri etkinlikleri keşfedecek ve kendi cihazlarında deneyimleyebilecektir.

5 ŞUBAT 2021

Müzik mi Matematik mi :)

Uğur MERT
Atıl ÇELİK

Yoksa sizler hala kesirleri anlatmak için pizza yada pasta dilimlerinden mi yararlanıyorsunuz? Bu atölyemizde notalar ve tartım kullanarak hem kesirleri anlatacağız hem dört işlem yapacağız hem de kendi adımızın melodisini oluşturacağız. Müzik ve matematik birbirine kökten bağlıdır. Bu bağlantı ile müzik derslerinde de matematik yapabilir yada matematik derslerinde müzik yapabilirsiniz. Atölyemizde biraz da şifre çözme oyunu oynayacağı. Çok ayrıntı vermeyelim. Sizleri bekliyoruz.

.

Kayıt Formu

.

İletişim

Pozitif Teknoloji
edy@pt.com.tr

Gürsel Mah. Nurtaç Cad. No:13 K:1
Makrom Plaza Kağıthane – İstanbul

ETKİNLİĞE KAYDOL